Thursday, November 14, 2013

Τέτοια αθωότητα στις μέρες μας;

Τέτοια αθωότητα στις μέρες μας... Δ.Π.
Και ξαφνικά κράτος, μμε και μεγάλο μέρος της κοινωνίας ανακάλυψαν ότι η χρυσή αυγή, το κόμμα που προασπίζεται «το όνομα και την τιμή της πατρίδος», είναι μία νεοναζιστική συμμορία από δολοφόνους, μπράβους, νταβατζηδες, παιδόφιλους, εκβιαστές, τραμπούκους κλπ. Είναι μια εγκληματική οργάνωση υποβοηθούμενη χρηματικά και επιχειρησιακά από μεγαλοκεφαλαιούχους, από την ελληνική αστυνομία και τον ελληνικό στρατό.

Η νεοναζιστική συμμορία χρυσή αυγή όμως δε μπήκε στο ελληνικό κοινοβούλιο σπάζοντας τις πόρτες…

Το ματωμένο χέρι του νεοναζισμού φίλησαν και προσκύνησαν περί τους 426.000 σκατόψυχους ψηφοφόρους, που ευφραίνονταν με τους ξυλοδαρμούς και τις δολοφονίες μεταναστών, ησύχαζαν το στομάχι τους μέσα από συσσίτια μόνο για έλληνες, κοιμόντουσαν ήσυχα τα βράδια με τις υποσχέσεις μιας «καθαρής» ελλάδας, που πατούσε επί πτωμάτων.
Το ματωμένο χέρι του νεοναζισμού το βοήθησε και το στήριξε το κράτος. Με το να εθελοτυφλεί μπροστά στις εκκαθαρίσεις της χρυσής αυγής - που υποβοηθούσαν σε αυτά που συνταγματικά και νομότυπα δεν ήθελε να ακουμπήσει το ίδιο, με το να τους νομιμοποιεί με τη δημοκρατία του να αρθρώνουν λόγο και να καταπατούν το υπέρτατο δικαίωμα του να είσαι άνθρωπος.
Το ματωμένο χέρι του νεοναζισμού το βοήθησαν και το στήριξαν τα μμε. Εκθειάζοντας το έργο κάποιων δήθεν αγανακτισμένων κατοίκων σε πλατείες και γειτονιές, κατανοώντας τις αιματοβαμμένες λύσεις στα προβλήματα του τόπου, δίνοντας βήμα και λόγο, προς χάριν της θεαματικότητας και ανωτέρων εντολών, σε εθνικιστικά αποβράσματα που μιλούν για «υπανθρώπους».

Και τώρα μέσα σε ένα ντελίριο αντιφασισμού, οι περισσότεροι από τους παραπάνω, καταδικάζουν και επιδίδονται σε μεγαλόσχημα λογίδρια, αλλά δεν αναγνωρίζουν και δεν αποδέχονται το μεγάλο μερίδιο ευθύνης, που φέρουν. Το αίμα δεκάδων ανθρώπων.

Τίποτα δεν τελειώνει εδώ
Οι συλλήψεις των μελών της χρυσής αυγής, το ψευτό-κούρνιασμα των ψηφοφόρων της και η δήθεν αντιφασιστική - αντιναζιστική προπαγάδα των μμε δε μας αποπροσανατολίζουν. Η σαπίλα που διέπει κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας δεν τελειώνει εδώ. Όσο καταστρατηγούνται δικαιώματα και κεκτημένα, όσο καταστέλλονται κοινωνικοί αγώνες, όσο εκκενώνονται καταλήψεις και αυτοοργανωμένοι χώροι, όσο βασανίζονται μετανάστες, σε αστυνομικά τμήματα και όσο  υπάρχουν στρατόπεδα κράτησης, όσο συνεχίζονται «επιχειρήσεις σκούπα» σε περιθωριοποιημένες ομάδες, όσο υπάρχουν ακόμη νεοναζιστικά, φασιστικά και εθνικιστικά μορφώματα, που σπέρνουν μίσος και αίμα, όσο συνεχίζει η πλειοψηφία του κόσμου να στηρίζει τις ελπίδες της σε κόμματα και να αυταπατάται πως η λύση στα προβλήματά της θα δοθεί από την ψήφο της... τίποτα δεν τελειώνει. Η ιστορία θα επαναλαμβάνεται πάντα στην χειρότερη εκδοχή της.

Στο χέρι όλων μας είναι να αντιστρέψουμε τους όρους και να γράψουμε την ιστορία με τη δική μας πένα. Να γκρεμίσουμε το καπιταλιστικό οικοδόμημα που γεννά τους κάθε λογής διαχωρισμούς, εθνοτικούς, φυλετικούς, έμφυλους  και να οικοδομήσουμε μία κοινωνία αταξική, που θα βασίζεται στην αλληλεγγύη, την ελευθερία και την ισότητα.

Ο αντιφασισμός θα πρέπει να είναι αυτονόητος για όλους μας
Οι άλλοι ας πέσουν από τα συννεφάκια τους.


Τσακίστε το φασισμό και τα αφεντικά